כלב עם אף שסוע

דיון מתוך פורום  וטרינריה

06/08/2016 | 12:32 | מאת: הודיה

היי,יש לי פקינז מעורב בן שנה וחצי עם אף שסוע, לפני כחודשיים סיפרתי אותו לראשונה ומאז הוא מתעטש מלא, לאחרונה הנזלת נהיה ירוקה וצמיגית ומסריחה מאוד, והיא רק מנחיר אחד הכלב שמח ואנרגטי, תיאבון תקין,אף לח,מלבד הנזלת הוא בסדר גמור,רק התקפי עיטושים וכמו ניסיונות למשוך ליחה לפעמים יש לי בבית כמה סוגי אנטיביוטיקה וטרינרית מאחר ואנחנו מגדלי בקר

06/08/2016 | 15:53 | מאת: ד"ר עתליה רוזנבלום וטורי

הודיה שלום. לא ניתן להמליץ על טיפול רפואי ללא בדיקה של בעל החיים. ההמלצה הינה להגיע לבדיקה רפואית על מנת לאבחן את מקור הבעיה ולהתאים את הטיפול. בהצלחה

מנהלי פורום וטרינריה