כלב אלרגי לעוף

דיון מתוך פורום  וטרינריה

28/03/2016 | 21:03 | מאת: יונית

שלום רב, יש לנו כלב מבוגר מסוג רועה בלגי גרנדוול. הוא אלרגי לעוף בבודאות פעם נתנו לו עוף והוא קיבל פריחה. גם באוכל לכלבים שהוא מקבל כנראה יש עוף הוא מלקק את כפות הרגליים, מגרד את הבטן והאוזניים. שכנעתי את ההורים שלי לקנות לו אוכל ללא עוף הבעיה שאני לא יודעת איך בוחרים מזון, האם כדאי לתת לו מזון עם בקר או כבש או ישר לתת לו מזון על בסיס דגים?האם דגים בכלל בריאים לכלבים? יש המון מותגים בשוק והמחיר לא תמיד מעיד על איכות, איך בוחרים מזון בצורה חכמה? מפחדת לגרום לו נזק. תודה ויום טוב

05/04/2016 | 16:36 | מאת: ד"ר יובל סמואל

שלום, במידה והכלב אכן אלרגי לעוף באמת מומלץ שלא יאכל עוף או כל מרכיב של עוף. צריך לקחת אותו לבדיקה אצל וטרינר על מנת לוודא שהוא אכן ארלגי ולמה ובהתאם לבדיקה הוטרינר ימליץ לכם על מזון.

מנהלי פורום וטרינריה