האם גז מדמיע יעל נגד כלב תוקף?

דיון מתוך פורום  וטרינריה

17/02/2016 | 09:52 | מאת: ראובן

שלום רב יש לי כלבה פינצרית, תמיד שאני הולך אתה לים כל כלב גדול רוצה לטרוף אותה, יש באזור שלנו הרבה כלבים מסוכנים לאחרונה קניתי גז מדמיע , במידה וכלב ירצה לטרוף אותה אני אתיז עליו השאלה שנשאלת, האם זה עושה נזק לכלב התוקף? האם זה יעיל? והאם מותר לפי החוק?

21/02/2016 | 20:46 | מאת: ד"ר יובל סמואל

שלום לדעתי גז מדמיע הוא אינו חוקי בארץ. קיים גז פלפל שהוא חוקי. הנזק הנגרם הוא זהה לזה שנגרם לבני אדם. הוא תלוי במיקום ההתזה ובכמות החומר. כל כלב על פי חוק צריך להיות קשור. אם הכלבים שמנסים לתקוף את כלבתך אינם קשורים אתה רשאי לבקש זאת מבעליהם או להזמין פקח. בהצלחה

מנהלי פורום וטרינריה