גור חתולים עם גולה בעין

דיון מתוך פורום  וטרינריה

18/09/2015 | 00:19 | מאת: מיצי

היי, מצאנו גור חתולים בן שבועיים בערך שאנשים זרקו לפח.. בהתחלה לא ידענו אם יש לו עין כיוון שהיא הייתה נורא נפוחה ובולטת החוצה ומכוסה במוגלה יבשה.. שטפנו לו את העין ולשמחתנו יש עין! אבל יש על העין הזאת סוג של שלפוחית.. זה נפוח ובולט החוצה, האם זאת סתם דלקת שאפשר לטפל בה באמצעות משחת עיניים אנטיביוטית או שזה נשמע משהו יותר רציני מזה?

18/09/2015 | 09:49 | מאת: ד"ר יובל סמואל

שלום יתכן מאד שמה שאתם מתארים זו פרפורציה של העין ( משמע נהיה כיב שגרם לעין "להשפך" החוצה) בכל מקרה לי נשמע שכדאי מאד לקפוץ לוטרינר שיעריך את מצבה של העין ויתן טיפול מתאים על מנת לנסות ולהציל את העין. שבת שלום ושנה טובה

מנהלי פורום וטרינריה