חתולה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

24/07/2001 | 11:50 | מאת: שני

יש לי חתולה בת חצי שנה שהמליטה לפני שבועיים 4 גורים. כעבור שבוע היא ישבה ומעכה 2 גורים למוות (לאחר מכן היא חיפשה אותם) ולשני הגורים שנשארו היא בכלל לא התיחסה ,ניסיתי להאכיל אותם בעצמי,ואפילו לשים את החתולה בארגז,כעבור מספר שעות גם הם מתו. השאלה שלי היא:למה היא הרגה אותם? אשמח אם תענה לי בהקדם שני

24/07/2001 | 22:13 | מאת: דר' אדיר שיפרון

יתכן והחתולה לא ידעה כיצד לטפל בגורים או שלגורים הייתה בעיה מולדת ולכן לא התפתחו נכון. בעתיד כדאי להשתמש בחלב מיוחד לגוריי חתולים

מנהלי פורום וטרינריה