עזרה במציאת הבעיה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

03/05/2015 | 13:54 | מאת: עדי

שלום, הכלב שלנו קטן מעורב, הוא מבוגר אבל אנחנו לא יודעים מה הגיל המדוייק כי אספנו אותו בתור גור משוטט. מיום שישי הכלב אפאתי לא מגיב כל כך, לא אוכל בכלל, יושב במקומות מרוחקים לבד, סובל מהקאות.. בדיקות דם יצאו תקינות לא נראה שיש משהו שכואב או מפריע לו מבדיקה חיצונית.. יש לך רעיון מה יכולה להיות הסיבה? מה אפשר לעשות עוד או לבדוק?

03/05/2015 | 17:11 | מאת: ד"ר יובל סמואל

שלום עדי ראשית בדיקות דם תקינות הן התחלה מצוינת!! שנית צריך להבין מה מקור ההקאות ועוד לפני צריך להבין האם מדובר בהקאות או בפליטות ( האם המזון מגיע לקיבה או שהכלב פולט אותו לפני הגעתו לקיבה). ניתן לצלם רנטגן או לערוך בדיקת אולטרסאונד על מנת להמשיך אבחון. בינתיים צריך לודא שהכלב לא מתייבש, ושהוא שותה בכמות מספקת. במידה ולא כדאי לעזור לו עם טיפול לוריד. בהצלחה ושבוע טוב

03/05/2015 | 18:27 | מאת: עדי

תודה רבה על התגובה המהירה. הכלב לא אוכל בכלל, אתה חושב שניתן לשלול אירוע מוחי?

מנהלי פורום וטרינריה