כלבה שנפלה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

10/04/2015 | 11:25 | מאת: מור

אתמול הכלבה שלי(בת 14,רועה בלגי) נפלה מהקומה השניה אצלינו בבית.לאחר שזה קרה ביצעתי סריקה על הגוף וראיתי שציפורן אחת שלה יצאה מהמקום,הדבר לווה בדימום שהצלחתי לעצור.מעבר לזה לא ראיתי נפיחות באף אחד מהגפיים וכך נשאר המצב.כרגע היא צולעת אבל מה שמדאיג אותי יותר זה שכל הלילה היא שילשלה.האם השילשולים יכולים להראות על פגיעה פנימית מסוימת בגלל הנפילה?מה דעתכם?

14/04/2015 | 13:51 | מאת: ד"ר יובל סמואל

היי מור לאחר כל נפילה מגובה מומלץ מאוד לגשת לוטרינר לשלול פגיעה בסרעפת, קרע בשלפוחית ודימומים פנימיים. ללא בדיקה של הכלבה לא ניתן לקבוע מה מקור השלשולים

מנהלי פורום וטרינריה