אל מנהל האתר?

דיון מתוך פורום  וטרינריה

24/07/2001 | 11:43 | מאת: הראליי

רציתי לשאול על הקורסים של "מגן דוד ירוק" אילוף כלבים או עוזר ווטרינר האם זה כדאי זה נחשב למשהו? יש עבודה בעוזר ווטרינר? זאת מכללה מוכרת.? מצפה לתשובות הראל מחולון

24/07/2001 | 17:19 | מאת: Trinity

אין טעם לקחת את הקורסים האלו. כל מה שילמדו אותך אתה יכול ללמוד בעבודה אצל וטרינר. יש עבודה כעוזר לוטרינר אבל אין צורך בקורסים האלו בשביל להתקבל לעבודה. זה סתם ביזבוז של אלפי שקלים! המכללה אינה מוכרת לתואר, אם זו כוונתך.

24/07/2001 | 22:18 | מאת: דר' אדיר שיפרון

אכן המכללה לא מכרת ואפשר ללמוד הרבה אצל הוטרינר. בחול לא מקובל להעסיק עוזר או עוזרת שלא עברו קורס. הקורס יתן למסיים רקע יותר רציני לגבי אנטומיה פיזיולוגיה ופארמאקולוגיה של בע"ח

מנהלי פורום וטרינריה