שלשול

דיון מתוך פורום  וטרינריה

28/07/2013 | 12:10 | מאת: טוני

ש לי גור חתולים בן שבועיים בערך..אוליי קצת פחות..הוא הגיע אלי לפני כמה ימים והתאבון שלו היה מצויין והוא עשה קקי רגיל..אבל עכשיו התאבון שלו ממשיך להיות מצויין אך הוא משלשל (סורי על התאור אבל ממש מיים) אבל קצת מאוד.. איך אפשר לעזור לו? להמשיך עם החלב? (מיוחד לגורי חתולים כמובן) חשוב גם לציין שאם אני לא מפסיקה אותו הוא אוכל הרבה..אולי זה גרם לשלשול? אני מפחדת שאם אתן לו מי אורז הוא לא יעשה קקי בכלל כי עכשיו הוא עושה ממש טיפה... כמה טיפות בודדות (של שלשול) תודה מראש !!

לקריאה נוספת והעמקה
29/07/2013 | 20:24 | מאת: ד"ר טליה מור

טוני, גור בן שבועיים (בטוחה ?) מוקדם מדי לגמול מחלב. האם את נותנת לו תחליף חלב שמיועד לחתולים ? האם את מכינה על פי ההוראות ? האם הוא קיבל טיפול נגד תולעים ?

31/07/2013 | 01:20 | מאת: טוני

כמובן שלא התכוונתי לגמול אותו רק אם להמשיך בחלב הצפציפי הזה..זו לא פעם ראשונה שלי עם גורים כל כך קטנים..החלב הוא מיוחד לחתולים ואני מכינה אותו על פי ההוראות..הוא לא קיבל טיפול לתולעים האם לבקש את זה מהוטרינרית שלנו?

מנהלי פורום וטרינריה