כלבה זוללת אבנים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

24/07/2001 | 11:30 | מאת: מירי

מילקי בת 3. בזמן התרוצצות עם כלבים אחרים, היא מוצאת אבנים קטנות ובולעת אותן. מאז ומתמיד אכלה יוקנובה עד לפני כמה חודשים שעברנו לנוטרה נאגטס. מה "הסיפור" שלה?

24/07/2001 | 12:09 | מאת: סיון

גם הכלבה שלי אוכלת אבנים, אבל היא הולכת על אבנים בגודל הפה שלה עצמה, והיא כלבה גדולה! זה מתחיל במשחק בזמן הטיול שלה, שהיא מרימה, מפילה, מרימה, מפילה...ממש משחקת עם עצמה, והיא לוקחת איתה את האבן לתוך הבית, מסרבת שייקחו ממנה, מפרקת את האבן לחלקים קטנים יותר עם השיניים שלה, ובולעת! גם כשאני מצליחה לקחת ממנה את האבנים, היא מוצאת במקומות "המחבוא" שלה בבית עוד אחד, מפרקת ובולעת! איך עוד נשארו לה שיניים אין לי מושג!!! חשבתי שרק הכלבה שלי פסיכית! גם אני רוצה לדעת....מה עושים?!?!?!

24/07/2001 | 12:26 | מאת: רוגוב אלקסנדרה

ממה שאני זוכרת שהייתה לי גורה... היא הייתה תמיד אוכלת את הקירות של הבית וזוללת אבנים. שיארנו שחסר לה סידן (קלציום) וצדקנו. שבוע לאחר שהתחלנו לתת לה קדורי סידן (שאפשר למצוא ללא מרשם) היא הפסיקה וגם השיינים שלה נהיו טובות קשגדלה.אח"כ אמצנו את אחותה מאותה ההמלטה כשהיא בת 3 ולה היו בעיות בשיינים כנראה מכיוון שמעולם לא טופלה כך.

24/07/2001 | 22:20 | מאת: דר' אדיר שיפרון

משחק עם אבנים אינו ממלץ מאחר והוא שוחק את השינים, יש משחקים מיוחדים הגורמים לכלב את אותה ההנאה במלי לגרום נזק לשיניים. בגורים הדבר נובע לפעמים ממחסור בקלציום

מנהלי פורום וטרינריה