איידס חתולים- עזרה!!

דיון מתוך פורום  וטרינריה

03/06/2013 | 23:48 | מאת: לבנה

שלום, יש אצלנו חתולת חוץ שכרגע נמצאת בבידוד על מנת שתתרגל לסביבה חדשה (וגם יש לנו כלב וחתול נוסף) הכוונה בסופו של דבר למצוא לה בית קבוע. לפני שהבאנו אותה הביתה היינו בביקור אצל הווטרינר התבצעה בדיקת FIV שהתגלתה כחיובית. כעת אנחנו לא יודעים כיצד לפעול בהמשך- אנחנו לא יכולים להחזיר אותה לסביבתה המוכרת כי מאיימים להשמיד שם את אוכלוסיית החתולים(בגלל זה גם לקחנו אותה), מצד שני- יש לנו חתול בריא בבית ואנו לא מעוניינים בהדבקה אפשרית. אנחנו חוששים שהסיכויים שלה למצא בית יצטמצמו בעקבות היותה נשאית.

04/06/2013 | 14:52 | מאת: ד"ר טליה מור

מבינה את הבעיה. המחלה מועברת בין החתולים בנשיכות ולכן ההמלצה למצוא לו בית (חתולת פנים)ללא חתולים . המחלה אינה מועברת לאנשים או לכלבים.

מנהלי פורום וטרינריה