בעיית עינים-ניתוח?

דיון מתוך פורום  וטרינריה

07/03/2013 | 12:42 | מאת: לי

שלום לכלב שלי יש שתי בעיות עיניים שכבר הובחנו על ידי וטרינר: 1- זו ריסים הפוכים 2- עפעף הפוך .ביום יום אין שום בעיה בעיניים מלבד שהוא דומע המון ויש המון הפרשות בעיניים . העיניים לא אדומות ולא נראה שהבעיות שצוינו איכשהו מפריעות .חוץ מי פן האסטטי . השאלה :1-האם הבעיות האלו יכולות לגרום נזק לעיניו בהמשך? 2- והאם לדעתך הבעיות שציינו מצריכות ניתוח? תודה מראש

11/03/2013 | 15:09 | מאת: ד"ר טליה מור

לי, אם אכן מדובר בריסים מהופכים ובעפעף מהופך (אנטרופיון) בהחלט יכול להיגרם נזק לקרנית ולראיה, ואכן הטיפל הינו כירורגי.

מנהלי פורום וטרינריה