הכלב כל הזמן נובח וכשהוא רואה אותנו הבעלים שלו הוא

דיון מתוך פורום  וטרינריה

05/03/2013 | 20:06 | מאת: דלית

שלום, לפני כחודשיים אני והבן זוג שלי אימצנו כלב.. הכלב כבן חודשיים שלוש מסוג לברדור מעורב, הכלב לא מפסיק לבכות אחרי שהוא אוכל ואחרי שהוא יוצא לסיבוב... אנחנו משחקים איתו מטיילים איתו בין 4-6 פעמים ביום מאכילים אותו 3 פעמים ביום אך זה לא מונע ממנו לבכות כל הזמן בנוסף ברגע שאנחנו חוזרים מהעבודה הוא משתין...איך אפשר להפסיק את זה? אמרו לי שהוא מתרגש מאיתנו אבל זה ממש מוגזם גם כשמשחקים איתו הוא מתחיל להשתין

11/03/2013 | 15:04 | מאת: ד"ר טליה מור

דלית, מדובר בכלב מאד צעיר ולכן יש להעשר בהרבה סבלנות. כמו כןלא ידועה ההיסטוריה שלו כך שגם לזה יש השפעה. ממליצה לכם להעזר בשרותיו של מאלף טוב כדי שידריך ויעזור לכם להתמודד עם הכלב וולחנך אותו כמו שצריך.

מנהלי פורום וטרינריה