גור נוסף

דיון מתוך פורום  וטרינריה

24/02/2013 | 20:30 | מאת: גלינה

שלום רב, יש 2 חתולים צעירים שבגיל קטן היה לכם הרפס. אחד נולד איתו והדביק את השני. החלימו. היום הכל בסדר. אני מעוניינת להביא עוד גור הביתה. כמובן אחרי חיסונים. השאלה האם זה אפשרי? האם קיימת סיכוי שהוא יכול להדבק מהם? תודה

26/02/2013 | 10:24 | מאת: ד"ר טליה מור

גלינה, יש לדאוג כי החתול החדש יהיה מחוסן כהלכה לפני שמצרפים אותו לחבורה. הרפס בחתולים הינו וירוס שלעיתים קשה מאד להיפתר ממנו.

26/02/2013 | 11:20 | מאת: גלינה

תודה טליה. ברור לי שגור הנוסף יהיה מחוסן לפני. אבל עדיין מה הסיכוי שהוא יכול להידבק? היה לי כבר סיפור כולל אישפוז ו4 חודשים טיפולים...

מנהלי פורום וטרינריה