תולעים בכלבים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

18/02/2013 | 17:37 | מאת: סמר

שלום רב מזה שבוע אימצנו קלבה בת כארבעה חודשים . אני לא בטוחה אם היא קיבלה טיפולים או חיסונים אצל הבעלים הקודמים . מה שמטריד אוצי שאני מבחינה בצואה שלה בגופים ארוכים בצבע לבן ,שלפעמים נדמה שהם זזים . ולאחרונה היא "גולשת" על התחת . האם זה מעלה חשד לתולעים ? ומה צריך לעשות מאחר ויש לי ילדה בבית והבנתי שזה מדבק ומסוכן

21/02/2013 | 13:34 | מאת: ד"ר טליה מור

בהחלט, יש לתת לה טיפול נגד תולעים. את הכדורים ניתן לרכוש אצל וטרינרים, לפי כדור ל10 קג, שני טיפולים בהפרש של 10 ימים. כמובן שכדאי גם לחסן בחיסון משושה, והחוק מחייב כנגד כלבת.

מנהלי פורום וטרינריה