גישה לפורום וטרנריה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

24/07/2001 | 11:29 | מאת: אורנה

איך אפשר להגיע לפורום החדש דרך האתר עצמו ולא דרך הקישור שפורסם בMSN? ניסיתי ולא הצלחתי. וחבל.

24/07/2001 | 15:20 | מאת: יוסי רוסמן

הי אורנה. הפורום מופיע ברשימת הפורומים של אתר דוקטורס. ניתן להגיע אליו ישירות דרך הלינק הבא: http://doctors.co.il/forums/list.php?f=165 בברכה יוסי רוסמן מנהל הפורומים.

01/03/2009 | 14:46 | מאת: איה

איפה אני יכולה למצוא מאמר על מחלות מקננות בכלבים? איפה אני יכולה למצוא מאמר על אחריות הוטרינר כלפי לקוח הבא אליו עם גור כלבים חולה? מה " חובתו " של הוטרינר ? באיזה מידע הוא צריך לצייד את הלקוח במידע?, והאם הוא חייב ליידע את הלקוח?

מנהלי פורום וטרינריה