שעלת - מתנצלת מראש על האורך.

דיון מתוך פורום  וטרינריה

05/11/2012 | 11:35 | מאת: טלוש

שלום רב, לפני שש שנים לקחנו את הכלב שלנו, מייקי, מהמכלאה ואמרו שהייתה לו שעלת. הוא מידי פעם עדיין משתעל, וגם מקיא, הוטרינר אומר כי זה בגלל שיש לו קיבה רגישה. בכל מקרה, בשבת הוא היה כמה שעות עם כלב אחר, שבלילה האחרון חירחר המון והשתעל נורא והוטרינר שטיפל בו שאל אם הוא בא במגע עם כלב עם שעלת, נתן לו טיפול כזה ואמר שזה מסוכן לתינוקות. אני בחודש שמיני ותיכף יהיה לנו תינוק. התקשרתי לוטרינר שלי שאמר שהכלב שלנו כבר לא חולה שזה עבר מזמן ולא נשאר בגוף כמו הרפס ובהחלט לא עובר לבני אדם. אני אובדת עצות ומתנצלת שוב שזה ארוך. מה עלי לעשות?

07/11/2012 | 15:26 | מאת: ד"ר טליה מור

טלוש, עד היום אני לא יודעת מהי התשובה הנכונה, ממה שאני יודעת שעלת המכלאות אינה מדבקת מכלבים לאנשים, אך לפני שנים רופאת ילדים שלי טענה שכן. בררי את הנושא עם רופאהמשפחה ו/ או רופא ילדים.

מנהלי פורום וטרינריה