תולעים אצל חתול

דיון מתוך פורום  וטרינריה

07/08/2012 | 23:14 | מאת: אנה

ד"ר שלום, לפני כמה ימים גיליתי תולעים אצל החתול שלי. קניתי כדורים בחנות חיות והמוכרת המליצה לי לערבב לו תרופה עם מעדן שהוא אוהב, אבל לצערי הוא לא אכל.... אחר כך ניסינו פשוט להכניס לו לפה, אבל הוא לא בלע... יש תרופה אחרת לא בכדור, זריקה או משהו? תודה מראש על תשובתך, אנה.

08/08/2012 | 14:45 | מאת: ד"ר טליה מור

תלוי בסוג התולעים, לחלק מן התולעים ניתן לתת טיפול בזריקה או בטיפת. האם מדובר בגור או בחתול בוגר ? ובמקביל לטפל בפרעושים שמהווים מקור הדבקה בתולעת הסרט.

08/08/2012 | 19:50 | מאת: אנה

מדובר בחתול בוגר... לא נראה לי שיש פרעושים... זה מסוכן לבני אדם?

מנהלי פורום וטרינריה