חתול עם סכרת

דיון מתוך פורום  וטרינריה

10/01/2002 | 10:37 | מאת: ויקי

שלום רב, לחתול שלנו גילו סכרת לפני כארבעה חודשים. הוא כבן 10. כל יום אנחנו מזריקים לו אינסולין כשלוש פעמים ביום, היתה לו גם דלקת בשתן ונתנו לו אנטיביוטיקה. הדבר דורש שמירה צמודה ופיקוח כל מספר שעות, סדר היום שלנו השתנה לגמרי ואנו תלויים בו. הייתי רוצה לדעת האם העניין ימשיך לאורך זמן? האם יש פתרון פשוט יותר? אשמח לתשובה מהירה. תודה.

11/01/2002 | 20:18 | מאת: דר' אדיר שיפרון

ויקי שלום, יש אינסולין המספיק לזמן ארוך יותר ומספיק לתת אותו 2 פעמים ביום

15/01/2002 | 16:47 | מאת: ויקי

שלום רב, תודה רבה על התשובה המהירה. עדיין גם במתן 2 זריקות ביום יש להשגיח כל כמה שעות. כל כמה שעות צריך לבדוק? האם זה עניין לכל החיים? האם יש פתרון אחר חוץ מאינסולין? תודה

13/02/2002 | 10:13 | מאת: ויקי

שלום לכולם!!! רציתי לשתף אתכם במשהו משמח!!! כבר חודש אנחנו נותנים לחתול "אינטרה" משקה טבעי עשוי מצמחים. הוא חזר לעצמו וכמעט ולא נותנים לו אינסולין!!!! מומלץ לכל נפש חייה. עובדה!!! יום טוב.

מנהלי פורום וטרינריה