תודה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

26/07/2011 | 12:30 | מאת: איתמר

בתשובה שלך לשאלה בנושא אלרגיה אצל כלב, נודע לנו על קיום וטרינר שהוא דרמטולוג מומחה. פנינו עם הכלבה שלנו שהיא אלרגית לדרמטולוג כזה, ד"ר אילן סקורינסקי בנווה מונוסון וזה סייע מאוד באבחון ותחילת טיפול ואבחון ממוקד לבעיה. יש וטרינרים דרמטולוגים טובים נוספים כפי שציינת, אבל עצם הידיעה על קיום רופאים מסוג זה, היא בזכותך ותודה רבה !! אין כוונת הכותב כדי לעשות פרסומת לרופא זה או אחר אלא להודות ולידע אחרים על קיום המומחיות הזו בוטרינריה שלא היתה ידועה לו.

27/07/2011 | 11:57 | מאת: ד"ר טליה מור

איתמר, שמחה שעזרתי לכם, ובפעם הבאה תמסור לד?ר סקורינסקי דרישת שלום חמה ממני....

מנהלי פורום וטרינריה