טיפול נגד פשפשים וקרציות.

דיון מתוך פורום  וטרינריה

06/08/2001 | 12:06 | מאת: אנדי

יש לי שתי כלבות מסוג בוקסר ופקינז, ואני גרה בקיבוץ, רוב הזמן הכלבות משוחררות בחצר. לכלבה הבוקסרית אין כמעט בעיה של פרעושים או קרציות, גם מספיק מקלחת טובה מדי פעם עם שמפו טוב וריסוס בחומר איכותי והיא נקיה. הבעיה עם הכלבה הקטנה, כמה שלא נרחץ אותה ופעם בשבוע ריסוס בחומר באיכות ובמחיר איכותי מאוד, אני לא מצליחה לשמור אותה נקייה, כמובן הבעיה אצלה זה אורך וכמות השער. האם יש חומר שאכן יעזור לי לשמור אותה נקייה יותר, או לזמן ארוך יותר. בתודה . אנדי

06/08/2001 | 15:36 | מאת: דור

.שלום לך אנדי.יש דבר שנקרא טיפות נגד פרעושים וקרציות המון וטרינרים וגם אני ממליצים לך לתת לכלבך טיפות נגד פרעושים וקרציות מסוג פרונטליין אלה הטיפות הכי טובות בארץ.כל מה שאת צריכה לעשות זה להזליף מזלף שלם קצת מאחורי צווארו של הכלב.ניתן לקנות את הטיפות בחנויות לחיות מחמד.את צריכה לקנות לפי משקל הכלב.למשל אם כלבתך שוקלת 15 ק"ג,אז תקני טיפות פרונטליין 10-20 ק"ג.בתוך האריזה יש 3 מזלפים.כל פעם שאת משתמשת במזלף,זה מעניק הגנה של חודש נגד קרציות,והגנה של 3 חודשים כנגד פרעושים. הוראות מפורטות יותר תמצאי בעברית בתוך האריזה. מקווה שזה יצליח. בבקשה תיידעי אותי אם זה עובד דור רץ נ.ב אם זה לא עבד אז אני ממליץ לך לפנות לוטרינר

06/08/2001 | 23:33 | מאת: דר' אדיר שיפרון

אנדי שלום, כיום יש 2 סוגי חומרים יעלים (בעיקר נגד פרעושים) פרונטליין ואדוונטאג' יש להקפיד לטפל בכלב פעם בחודש ובהפרש של 2 ימים מהרחצה.

מנהלי פורום וטרינריה