חתולים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

24/07/2001 | 10:22 | מאת: tal

קודם כל , אני מאחלת בהצלחה לפורום החדש! לעינייני, לפני כחודשיים החתולה שלי המליטה, אני מסרתי את הגורים וכעת היא מחפשת אותם, מה עליי לעשות? ועוד דבר, אני הייתי בטוחה שהם הפסיקו לינוק , כי כבר התחילו לאכול אוכל יבש, אך עכשיו גיליתי שישנו חלב לחתולה, האם חלב יכול לגרום לבעיה כלשהי? בתודה, טל.

24/07/2001 | 22:27 | מאת: דר' אדיר שיפרון

החלב ימשיך להיוצר כל עוד הגורים יונקים, עודף של חלב יכול להוביל לדלקת בעטינים (העטין מתקשה חם וכואב), החתולה תפסיק לחפש את הגורים כשתכנס להריון חדש או כשימאס לה.

06/08/2001 | 12:19 | מאת: רחלי

שאהחתול שלי אמור לעבור דירה לבית הורי, אותם הוא מכיר ואוהב. אולם, הוא אינו מכיר את דירתם או את הסביבה. מדובר בחתול שאוהב מאד לצאת החוצה וקשור אלי מאד (איתי הוא חי כרגע). כיצד ניתן להקל עליו את המעבר, ולמנוע ממנו לברוח או חלילה ללכת לאיבוד. אשמח לתשובתך.

מנהלי פורום וטרינריה