חתלתולה עם רגליים שנישברו-ניסיון אחרון

דיון מתוך פורום  וטרינריה

18/10/2020 | 17:19 | מאת: אייל

שלום חתלתולה עם שברים בשתי הרגליים,נותחה והושתלו לה פינים ופלטה,אחד השברים כולל מפרק.הניתוח עלה 7000שח יש לי כמה שאלות: 1.באחת הרגליים העצם בולטת או שזה הפלטה אבל ניראה כאילו זה המפרק או עצם. האם זה חריג מאוד או שזה חלק מההתמודדות עם אופי התיקון של השבר-כמעין פשרה...? 2.קראתי שאפילו אחרי ההחלמה צריך למנוע מהחתול לטפס על רהיטים ולקפוץ-זה בלתי אפשרי,היא אצלי בכלוב חודש ותשוחרר השבוע אבל לא אוכל למנוע ממנה אח"כ לטפס.מה עושים? 3.הפינים ששמו והפלטה יישארו-מה לשים לב בטווח הארוך כדי לדעת אם צריך לטפל במידה וזה יגרום בעיה 4.האם חייבים לעשות צילום לביקורת? תודה על העזרה.

מצטער אך נורא קשה לי להתייחס למקרה מבלי להכירו מקרוב. לתשובה על השאלות יש לבדוק את החתולה ולהבין מה בדיוק נעשה ומהו התכנון לגביה. ממליץ לברר הנושא עם הרופא הווטרינר המנתח. בהצלחה.

מנהלי פורום וטרינריה