כלבה בת 10 גוש באזור הלב במישוש

דיון מתוך פורום  וטרינריה

14/10/2020 | 19:59 | מאת: אלונה

שלום , במקרה השבוע מיששתי את הכלבה שלי באזור הלב ופתאום חשתי בגוש בגודל אגוז עגול מתחת לעור(לא רואים בחוץ) שניתן להזיזו. הכלבה מעט משתעלת/ נחנקת לאחרונה משהו מאוד מינורי ולא רציף. קבענו תור לוטרינר. מה זה יכול להיות? האם שכיח בגילאים הללו?-מיותר לכתוב שאני מאוד חרדה. מדובר בכלבה מעורבת. ברור שחייבת בדיקה-אבל באופן כללי מוכר< שכיח?

לצערי מבלי לבדוק הכלבה לא אוכל להתייחס בצורנ מקצועית ואחראית לשאלות. מניח שהביקור אצל הווטרינר יענה לכם לפחות על חלק מהשאלות שהעליתם.

מנהלי פורום וטרינריה