אשמח לקבל עצות מוטרינרים ולא מסטודנטים לוטרינריה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

20/09/2020 | 18:35 | מאת: ירדן

אני סטודנטית לוטרינריה שנה שניה באיטליה , קיבלתי הזדמנות חד פעמית ולפי מהבנתי נדירה מאוד להיכנס לשנה שניה לוטרינריה באוניברסיטה בארץ ישראל. הלימודים באיטליה הולכים לי די טוב יחסית לזה שהם בשפה האיטלקית ואני חוששת לעזוב משהו טוב לטובת משהו לא מוכר. מצד שני אני מקבלת הרבה דחיפות מאנשים שמפארים את האוניברסיטה בארץ ואומרים לי שיהיה לי הרבה יותר קל להשתלב בתעשיה לאחר הלימודים. מצד שני אני חוששת שהלימודים בארץ קשים מידי ושלא יקרה מצב מכישלון במבחנים מה שאני לא חווה באיטליה . עוד לא מצאתי מישהו שלמד גם בחול והמשיך בארץ לכן כל דעה של אנשים בעיני היא מאוד חצויה . אשמח למצוא פה המלצות גם אם לא עשיתם בדיוק את המסלול הזה , אני מבינה שבתכלס גם אם אסיים את התואר באיטליה אני אגיע לארץ ויהיה בסדר והכל תלוי בפרקטיקה שאחווה ובכמה אני טובה אבל בכל זאת , האם לקחת את ההזדמנות החד פעמית הזו שנפתחה לי.

19/10/2020 | 16:28 | מאת: יניב

לא סטודנט אבל מכיר שני וטרינרים מצליחים שלמדו באיטליה הדיפלומה מוצגת בקליניקה שלהם

תוכלי לפנות אלי באימייל ואנסה לתת לך התובנות שלי ולקשר אותך עם וטרינרים שעשו מסלול דומה [email protected]

מנהלי פורום וטרינריה