יש לגור ציוואווה תולעים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

29/08/2020 | 19:16 | מאת: יובל

יש לי גור ציוואווה בן 3 חודשים הוא אצלי שבוע, הבן אדם שרכשתי ממנו אמר שהוא עבר שני חיסונים פלוס תילוע. ביום חמישי הקיא פעם אחת, ואתמול בשישי עבר חיסון שלישי פלוס תילוע שוב. אחרי החיסון הקיא כמה וכמה פעמים. היום שבת היה אצל וטרינר קיבל זריקה נגד הקאות אך הוא ממשיך לפלוט. בפליטה ראיתי תולעים. כמה שאלות בנושא: כמה מסוכן לבני אדם ? איזה סוג תולעים ? מה הטיפול ? והיום הוא פלט עליי פעמיים אחד על היד (אני כוסס ציפורניים) וליקק אותי האם יכול להיות שהדביק אותי?

ראשית לגביך אל תדאג. מדובר בסבירות גבוהה בתולעים עגולות. הטיפול בדרונטל פלוס פעמיים בהפרש של שבוע. אנא פנו לווטרינר שלכם לקבלת הטיפול.

מנהלי פורום וטרינריה