הפסקת האכלת חתולי רחוב

דיון מתוך פורום  וטרינריה

11/08/2020 | 21:26 | מאת: ספיר

היי , כבר מספר שנים שאנחנו מאכילים את חתולי הרחוב , עכשיו אנחנו עוברים דירה 😢 וכואב לנו הלב עליהם ... יש 3 גורים שמהרגע שהם נולדו הם חיו כאן והאכלנו אותם מהרגע שהאמא נטשה אותם , כמו כן , יש גורה אחת מה3 שהיא קטנה ועדינה מאוד מפחיד אותנו שהם לא ידעו להתמודד ולשרוד אחרי שנעבור .. מה אפשר לעשות ? האם להמשיך להאכיל אותם או להפסיק ? כבר יומיים שאנחנו לא האכלנו אותם והיללות שלהם כואבות לנו מאוד ... אשמח לעצה / פתרון ..

בוודאי שיש להמשיך ולהאכיל אותם ולבקש מאחד השכנים להמשיך במשימה

מנהלי פורום וטרינריה