האם החתולה בהיריון??

דיון מתוך פורום  וטרינריה

30/07/2020 | 18:59 | מאת: דניאל

היי יש חתולת רחוב באיזור שאני גרה בו היא בערך בת שנה פלוס מינוס ואני מלטפת אותה הרבה ושמתי לב שיש לה שני קימורים בולטים מאוד בצדי הבטן.. היא גם לאחרונה הולכת קצת לאט יותר, נגעתי בצדי הבטן וזה קצת קשה... האם זה אומר שהיא בהיריון? גם שמתי לב שהפטמות מעט בולטות יותר.. אני לא מבינה בכלל בחתולים לכן אני שואלת. תודה רבה

30/07/2020 | 19:11 | מאת: דניאל

*יש לציין שהנפיחות הזו היא כבר תקופה יחסית ארוכה של לפחות חודש וחצי חודשיים

ייתכן אך כמובן יש אפשרויות שונות. הריון של חתולה הוא בסביבות חודשיים.

מנהלי פורום וטרינריה