שאלה לגבי חתול רחוב חולה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

23/07/2020 | 13:36 | מאת: דניאלה

מבקשת להתייעץ לגבי חתול רחוב אותו אני מאכילה תקופה, החתול אינו מסורס חי בשטח פתוח של שדות . תקופה מסויימת לא הגיע..לאחרונה הגיע ומצבו ממש הדרדר ..רזה מאוד, .. יש לו שטף דם באוזן וגם קרע בעור באוזן ממש חור. קושי גם באכילה ...אני כמובן מנסה ללכוד לקחת לטיפול וטרינרי בדיקות דם... ומה שצריך... רציתי לשאול לגבי האוזן : אם הפציעה הזו זה משהו שניתן לתיקון הקרע עם החור? מפריע לשמיעה שלו?

ראשית כל הכבוד לך! שנית חייבים לבדוק אותו על מנת לתת תשובה אחראית ומקצועית

מנהלי פורום וטרינריה