אלרגיה בכפות רגליים אצל כלבה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

29/06/2020 | 14:46 | מאת: מיכל

שלום יש לי כלבה שמאז תחילת האביב סובלת כנראה מאחרגיה בכפות רגליים שמתבטא בעיקר בליקוק בלי סוף רגליים אדומות ופצעים עובר עם סטוראדים ולאחר שבועיים חוזר עכשיו שזה חוזר אז היא נמצאת עם שטיפה של שמפו רפואי ומשחה שעוזר אבל שןב חוזר. למה האלרגיה יכולה להיות חוץ מדשא האם יכול להיות לחלבון באוכל שלה ?

אלרגיה יכולה להגרם מהרבה סיבות. לא יכול לייעץ מבלי לראות את הכלבה. מציע לפנות לייעוץ של הווטרינר המטפל ובמידת הצורך רופא וטרינר המומחה ברפואת עור בבעלי חיים (יש כאלו)

מנהלי פורום וטרינריה