תנועות לשון ופה מוזרות אחרי אכילה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

23/06/2020 | 17:29 | מאת: שרית

היי, בחודשיים האחרונעם התחלתי לשים לב שכלבת גולדן, בת 9, ללא מחלות שידועות לי, עושה תנועות פה ולשון מוזרות כמה דקות אחרי האכילה. יכול להיות שזה היה קיים קודם. היא עשתה את התנועות האלה אחרי שאכלה מזונות תעשייתיים שונים וגם אחרי טונה, ביצה, לחם. מצורף וידאו (בדקה הראשונה מופיעים כל התנועות שהיא עושה). https://streamable.com/6jj7x8 תודה רבה

ממליץ בחום להגיע לבדיקה של רופא וטרינר. יש אפשרויות רבות לתופעה.

מנהלי פורום וטרינריה