כתם בפי הטבעת של הכלב

דיון מתוך פורום  וטרינריה

04/06/2020 | 18:10 | מאת: מורן

שלום, יש לי כלב כבן 4 ג'ק ראסל מעורב. יש לו בחודשים האחרונים כתם בפי הטבעת בצבע שחור, ששאלתי את הוטרינרית היא אמרה שזה פיגמנטציה ולא לגעת אבל בפועל היא לא ממש הצליחה לראות כיוון שהכלב היה קצת עם הזנב למטה. ולאחרונה אני לא יודעת אם יש קשר אבל בשבועיים שלושה האחרונים הכלב מריח הרבה את פי הטבעת ולפעמים מריח את המקום בו ישב ואפילו לפעמים נבהל ורץ כאילו משהו מציק לו פיזית ובנוסף מכסה כל הזמן את איזור פי הטבעת עם הזנב ובנוסף לכך הוא לא רוצה לצאת לטיולים בכלל (בחוץ הוא מתנהג רגיל עושה צרכים בלי משהו מוזר) .. מה זה יכול להיות?

קשה לי לתת תשובה מוסמכת ומקצועית לגבי התיאור שניתן מבלי לבדוק הכלב. ממליץ לפנות לבדיקה של רופא וטרינר (גם אם מצריך דיעה שניה) על מנת לאפשר קבלת תשובה מוסמכת.

מנהלי פורום וטרינריה