פרעושים וקרציות ,,,,,,,,

דיון מתוך פורום  וטרינריה

20/05/2020 | 18:09 | מאת: שושי

רציתי לשאול איזה טיפול הכי מומלץ לטיפול ומניעה של פרעושים וקרציות? מה עדיף קולר סורסטו או אמפולות? איזה אמפולות מומלצות?

התשובה אינה חד משמעית ואני מעדיף להמנע מלציין חברה כזו או אחרת. למי מיועד הטיפול לכלב או חתול?

21/05/2020 | 19:17 | מאת: שושי

הטיפול מיועד לכלבה בת 10

יש טבליות המתאימות לטיפול אחת לשושה חודשים או אחת לחודש. הייתי מנסה אותן

26/05/2020 | 16:12 | מאת: רונן

שלום רב, לאחרונה הוציא ה-FDA אזהרה חד משמעית נגד טיפול בתכשירים נוגדי קרציות ופרעושים שניתנים בפה (כמו ברבקטו, למשל). לעיונך - https://www.fda.gov/animal-veterinary/cvm-updates/animal-drug-safety-communication-fda-alerts-pet-owners-and-veterinarians-about-potential-neurologic

למיטב ידיעתי מדובר באזהרה לכלבים להם יש רקע נוירולוגי קודם

28/05/2020 | 19:07 | מאת: רונן

שלום, זהו פרסום רשמי של ה-FDA. עברתי עליו שוב ואין שום התייחסות ספציפית לכלבים וחתולים בעלי רקע נוירולוגי קודם, אלא אזהרה שנוגעת לכלל הכלבים והחתולים באשר הם. למיטב נסיוני וידיעתי לגבי סרסטו, למשל, מדובר בתכשיר בטוח, יעיל וזול יותר מברבקטו - ללא סיכון לפגיעה נוירולוגית ו/או כלייתית וללא מרשם. כדאי ליידע על כך את בעלי החיות. חג שמח

מנהלי פורום וטרינריה