חתולה שרטה אותי - מרכז

דיון מתוך פורום  וטרינריה

15/05/2020 | 21:30 | מאת: נועה

לפני כמה חודשים שרטה ונשכה אותח חתולה במדבר בדרום והלכתי למשרד הבריאות ואמרו לי שהכל בסדר ואין לי מה לדאוג. אני גרה במרכז והלכתי להאכיל חתולי רחוב ואחת החתולים שרטה אותי ביד. השריטה לא כואבת, שטחית וקטנה. אח״כ שטפתי ידיים עם סבון ושמתי אלכוגל. (היה דם אבל בקושי והוא נעלם דיי מהר). האם כדאי שאפנה שוב למשרד הבריאות?

על פניו אני אישית לא הייתי מודאג. אבל לך אני מציע למען הסר ספק לקבל את התשובה מהגורם המוסמך ולפנות למשרד הבריאות.

מנהלי פורום וטרינריה