הכלבה שלי נעקצה מקיפוד ים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

14/05/2020 | 02:13 | מאת: אוראל

היי היום הכלבה שלי נעקצה בים מקיפוד ים היא התחילה לבכות מאוד והרגל שלה הייתה קצת בדם עם נקודות אדומות. לקחנו אותה בדחיפות לוטרינר והוא אישר שזה קיפוד ים , נתן לנו לתת לה כדור בלילה ובבוקר ואמר לשים לה את הרגל במים פושרים וזה יעבור לאט לאט כמו אצל בני אדם. הרגל שלה מאוד התנפחה ונראית אדומה, היא עייפה, לא מוצאת את עצמה נראית מאוד עצובה וכאובה. אני מאוד פוחדת שזה משהו יותר רציני מקיפוד ים למרות שהוטרינר אמר שלא. מה יש לעשות? זה באמת עובר תוך כמה ימים או שיש צורך בבדיקה יותר מעמיקה? אשמח לעזרה 🙏

קשה לי לייעץ בלי לבדוק הכלבה. בכל מקרה הייתי מעלה אותה על אנטיביוטיקה

מנהלי פורום וטרינריה