חתול עושה צרכים בלי לשים לב

דיון מתוך פורום  וטרינריה

10/05/2020 | 16:39 | מאת: יפעת

שלום, אימצנו חתול לפני שנה בערך מצער בעלי חיים , הוא בן בערך שנה וקצת. לפני כמה חודשים הוא התחיל ללכת עקום קצת כמו שיכור מתנדנד. לקפוץ הוא יכול אבל לרדת הוא מתקשה קצת וכמעט נופל. עכשיו הבעיה הגדולה יותר היא שהוא עושה צרכיו(צואה) לפעמים בלי לשים לב ובכל מקום!! הוא חי מחוץ לבית וטוב לו אבל זה ממש בעייתי עיניין הקקי. מה לדעתכם כדאי לעשות?

לדעתי כדאי לפנות לבירור ובדיקה של רופא וטרינר לנסות להבין במה מדובר.

מנהלי פורום וטרינריה