דריסת פגר וחשש לכלבת

דיון מתוך פורום  וטרינריה

18/04/2020 | 20:00 | מאת: דני

שבת שלום, היום בדרכי הבייתה בנסיעה על כביש 5, עליתי עם הרכב על פגר של חיית בר דרוסה, שהייתה מוטלת באמצע הכביש וטרם פונתה (לצערי עד כמה שניסיתי להימנע מכך). בהנחה שהחייה אכן הייתה נגועה, האם לדעתך קיים סיכון כלשהו לחלות בכלבת ממערכת מיזוג האוויר שפעלה באותו הזמן או בנגיעה לאחר מכן באחד מחלקי הרכב ( יש לציין שלאחר האירוע המשכתי בנסיעה של רבע שעה עד 20 דקות)

אין לך מה לדאוג. ראשית סביר להניח שבעה"ח לא היה נגוע בכלבת ושנית לא נדבקים דרך דרכי האוויר או סתם בנגיעה.

מנהלי פורום וטרינריה