גוש עגול ופחוס אצל חתול

דיון מתוך פורום  וטרינריה

15/04/2020 | 21:01 | מאת: ט

שלום, יש לי חתול מעורב זכר מסורס בן 12. מזה מספר חודשים שמתי לב שיש לו גוש עגול פחוס באיזור הכתף מתחת לעור. הוא מרגיש לי כמו סוכריית מנטוס (קצת יותר גדול מסוכריית מנטוס) הוא די רך למגע והוא הגיע לגודל הזה ונדמה לי שהפסיק לגדול, כשגיליתי אצלו את הגוש הזה הוא היה בגודל יותר קטן. אם אני לוחצת על הגוש הזה הוא רק מרגיש רך אבל לא משנה את הצורה בעקבות הלחיצות. גוש דומה קטן יותר יש לו גם באיזור הצוואר. החתול מתנהג כרגיל ,שמח, פעיל, אוכל, עושה צרכים ולא מראה שום סימני מצוקה. כשאני נוגעת בגוש הזה הוא אפילו מפרש את זה כליטוף, מתחיל לגרגר ולא נראה שזה כואב לו או מפריע לו. בנוסף, הגוש הזה נראה לעין כבליטה מתחת לעור. מה זה יכול להיות?

על מנת לקבל תשובה מקצועית ואחראית יש להגיע לבדיקה של רופא וטרינר. לא יהיה אחראי מצידי לענות לכם על פי התיאור שניתן ללא בדיקה של החתול.

מנהלי פורום וטרינריה