נקודה שחורה באמצע-אחורה בלשון של כלב

דיון מתוך פורום  וטרינריה

12/04/2020 | 11:41 | מאת: מיכל

היי, הכלבה שלי בת 7 שנים. בשבוע האחרון במקרה הבחנתי ב2 נקודות שחורות באמצע-אחורה של הלשון של הכלבה, זה נראה כאילו שמו לה דיו על הלשון. כמו כן היא אינה אוכלת את האוכל שלה . את האוכל שלנו היא אוכלת, אנחנו נותנים לה דברים כמו תפוח,גזר שאמרו לנו שזה בריא ומידי פעם גם חתיכה קטנה של חזה עוף לא מתובל. האם יש חשש למשהו רציני או שזה שום דבר? אשמח לתשובה, תודה רבה.

הנקודות השחורות יכולות להיות חסרות משמעות ולהיות קשורות בפיגמנטציה טבעית. כמובן שלא יכול להתייחס לזה באופן מקצועי ללא בדיקת הכלבה. לכן ממליץ לפנות לבדיקה של רופא וטרינר. לגבי המזון, אם תתנו לכלבה שאריות בית כאלו ואחרות ברמת סבירות גבוהה תעדיף זאת על פני המזון המסחרי. ממליץ בחום שהמזון המסחרי יהווה לא פחות מ- 80% ממה שהכלבה אוכלת. בטוח ניתן למצוא מזון מסחרי מתאים שהכלבה תאהב. בהצלחה וחג שמח.

מנהלי פורום וטרינריה