שאלה בקשר לכלבת בבקשה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

07/04/2020 | 18:22 | מאת: דני

עם דרכתי יחף (ובאזור שדרכתי בכף הרגל שלי יש פצע פתוח) על שלולית קטנה של רוק של בעל חיים נגוע בכלבת שסיים לירוק וסיים לעשות את השלולית הזאת 10 דקות לפני שדרכתי עליה אני יכול להידבק בכלבת מזה? *יש לציין שבתאריך 15.11.2018 סיימתי לקבל את החיסון האחרון של הטיפול מונע נגד כלבת. תודה מראש.

08/04/2020 | 22:47 | מאת: דני

שכתבתי מיקודם - "יש לציין שבתאריך 15.11.2018 סיימתי לקבל את החיסון האחרון של הטיפול מונע נגד כלבת." אז בדקתי לוודא וגיליתי עכשיו שטעיתי בתאריך. אז זה- "יש לציין שבתאריך 9.10.2018 סיימתי לקבל את החיסון האחרון של הטיפול מונע נגד כלבת." *במידה וראיתה את התגובה הזאת בבקשה תציין את זה בתשובה שלך. תודה מראש.

ראשית כיצד אתה יודע שהשלולית אכן שייכת לכלב נגוע כלבת? שנית העברת הנגיף דורשת כלי דם פתוח מה שאינו מתואר על ידך, מבין פצע שאינו מדמם. ועל כל זאת קיבלת גם טיפול מונע כלבת כך שלא נראה לי שיש לך ממה לדאוג. חג שמח!

מנהלי פורום וטרינריה