הבטן של הגור חתולים נפוחה מאוד וזה מדאיג ומפחיד ואני לא יודעת מה לעשו

דיון מתוך פורום  וטרינריה

07/04/2020 | 00:54 | מאת: אפרת

היי אימצתי גור חתולים בן שבועיים וחצי הוא אוכל טוב אבל הוא לא עושה צואה הוא עושה רק פיפי והבטן שלו נפוחה ניסתי לעסות לו את פי הטבעת אבל לא יצא צואה אלה רק פיפי מה אפשר לעשות? התמונה ששלחתי היא זה לפני השעה 12 שבה הוא אכל שוב

בגור בגיל כזה יש לעורר את מתן השתן והצואה ע"י הרטבה אזור העכוז באמצעות צמר גפן ספוג במים פושרים הרבה פעמים ביממה, זה מחקה את הליקוק של האם. אם הגור אינו נותן צואה והבטן מתנפחת יש להגיע במיידי לבדיקה של רופא וטרינר.

מנהלי פורום וטרינריה