חתול/ה רחוב שנכנס/ה לרכב

דיון מתוך פורום  וטרינריה

04/04/2020 | 14:40 | מאת: שי 29

היי לאחר 4 ימים שלא נסעתי ברכב עקב תקופת הקורונה , ירדתי לרכב והבחנתי בחתול ברכב בגלל ששכחתי לסגור את החלון. היה שיערות של החתול גם במושב הקדמי וגם באחורי וסימני עקבות על הדלתות. לך תדע כמה זמן הוא היה שם ב4 הימים האלה. סליחה על האמירה אבל אני מאוד מאוד נגעל וגם חושש ממחלות וחיידקים כי קראתי שיש לא מעט . בינתיים לקחתי לשטיפה ושאבו את כל הכורסאות . אני מתכוון בנוסף להזמין שטיפה מיוחדת לכורסאות ושטיחים. רציתי לשאול למה אני חשוף ואולי כבר נדבקתי באיזה משהו שנהגתי בו אתמול בדרך לשטיפה? ומה ההמלצה במקרה הזה?

הייה רגוע, לא נדבקת מכלום. הסיכוי שלך להדבק מאדם גבוה פי עשרות מונין מאשר זה שלהדבק מחתול הן בימים רגילים ובטח שבימי הקורונה. בריאות ורק טוב.

04/04/2020 | 20:16 | מאת: שי 29

מה לגבי קרציות וכו'..אולי נכנס אפילו יותר מחתול אחד.. זה היה 4 ימים :-0

מנהלי פורום וטרינריה