שמי ניקולאס, ואני מגזע סקוטיש טרייר

דיון מתוך פורום  וטרינריה

28/03/2020 | 13:42 | מאת: ניקולאס

היי... הכלב המהמם שלי מסוג סקוטיש טרייר. רציתי לדעת איך נמנעים מריחות רעים ממש מהפרווה שלו, מה סוג האוכל שכדאי לקנות לסקוטיש טרייר..ובאיזה שמפו כדאי לקלח אותו. אנחנו מאוד משקיעים בו, אך הריח מנש לא נעים (שלא אמור להיות לו). ניקולאס בן 7 חודשים בלבד. תודה

לא לגמרי בטוח למה אתה מתכוון בריח רע מהפרווה. לכל כלב יש ריח כמוגם לכל אדם. ממליץ על אוכל מסחרי איכותי לכלבים ולוא דווקא חברה ספציפית. כמו כן יש שמפו ייעודי לכלבים באיכות טובה ובו עדיף להשתמש שוב לא נוקב בשם של חברה ספציפית. בהצלחה.

מנהלי פורום וטרינריה