גור כלבים חדש ותולעים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

13/03/2020 | 07:57 | מאת: נוי

היי, הצטרף למשפחה גור פודל חדש בן 7 שבועות. אחרי יומיים שהיה ברשותי הבחנתי שהוא הקיא ויצאה גם תולעת לבנה באורך כמה סמ. הבנתי שגורים ברובם נולדים עם טיפולים. באותו יום לקחתי אותו לוטרינר שעשה לו חיסון ראשון ונתן לו טיפול סירופ נגד תולעים. זה היה לפני ארבעה ימים ומאז עדיין ממשיכות לצאת לגור תולעים בצואה. יש לציין שהם חיות וזזות. התקשרתי לוטרינר הוא אמר שזה בסדר ושזה אומר שהטיפול עובד אבל אני חוששת כי זה לא נראה לי תקין אם הטיפול משפיעה הוא לא אמור לקטול אותן?? מה לעשות? תודה רבה

האפשרות שתצאנה תולעים חיות לאחר הטיפול נגד תולעים אכן קיימת. מעריך שהווטרינר שלכם הנחה אותכם אבל יש לחזור על הטיפול שוב לאחר שבוע. בהצלחה.

מנהלי פורום וטרינריה