שיעול וצרידות למלטזית בת 5.5

דיון מתוך פורום  וטרינריה

24/02/2020 | 20:07 | מאת: מירב

שלום, הכלבה משתעלת וצרודה מאוד מהצהריים, התקשרתי לוטרינר ואמר לי להגיע מחר, מה אפשר לתת לה בינתיים נראה שכל שיעול ממש חונק אותה, בבוקר היא היתה בסדר ופתאום התחילה צרידות ושיעול, היא משחקת רגיל עם הילדים יש לציין שאני הייתי חולה כל השבוע עם שיעול ואני מקבלת אנטיביוטיקה, האם היא יכולה להידבק ממני?

ראשית לא מציע לתת תרופות ללא אבחנה קודמת. הסיבות לשיעול יכולות להיות שונות ובהתאם הטיפול התרופתי. שנית היא לא נדבקה ממך.

מנהלי פורום וטרינריה