כלבה מבוגרת בוכה כל לילה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

23/02/2020 | 07:55 | מאת: לולה

היי, הכלבה שלי לברדורית מעורבת עם גולדן בת 13, בחודשיים האחרונים בוכה ונובחת כל לילה. לפעמים מספר פעמים בלילה ולפעמים לילות שלמים ללא הפסקה. ניכר שהיא לחוצה היא רועדת ומריירת ולא נינוחה מה שהיה קורה לה לעיתים בתקופות של ברקים אך עכשיו גם במזג אוויר יפה ולילות שקטים היא בוכה ונובחת ולא נותנת לישון. ניסיתי להוציא אותה לטיול, להאכיל אותה, לתת חטיף, לקלח אותה, להעלות למיטה ולעטוף בשמיכות. שום דבר לא עוזר אנחנו כבר עייפים והוטרינרית אומרת שאין מה לעשות עם זה זה הגיל.

יש מה לעשות וניתן לתת לה תרופות שתרגענה את הכלבה. מציע לפנות לקבלת ייעוץ של רופאה מומחית בהתנהגות בע"חץ שתיים שאני מכיר ד"ר נועה הראל מאזור רמת גן וד"ר עופרה גלילי אברמוביץ מאזור ירושלים.

מנהלי פורום וטרינריה