ילדה מפחדת מהגורה חדשה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

17/02/2020 | 21:16 | מאת: מירב

לקחנו גורה בת חודש וחצי בגלל שהילדה רצתה. עכשיו הגורה בת שלושה חודשים והילדה שלי בת חמש לא מוכנה לצאת מהחדר בגלל הגורה. היא נושכת אותה מתוך משחק ושורטת . הילדה בוכה ובהיסטריה. קשה לנו לוותר על הגורה. מה האופציות לפני שנמסור אותה? באיז גיל היא תבין ותפסיק לנשוך? באיזה גיל היא מפסיקה להשתולל ולהיות גורה. האם אפשר להשאיר אותה בחצר ולא בבית

הבעיה נשמעת התנהגותית. ניתן להיוועץ עם מאלף כלבים המתמצא בתחום או לחילופין עם רופאה וטרינרית מומחית להתנהגות בעלי חיים (אני מכיר שתי רופאות כאלו החת גרה באזור המרכז ד"ר נועה הראל והאחרת גרה באזור ירושלים ושמה ד"ר עופרה גלילי אברמוביץ.) בהצלחה רבה

מנהלי פורום וטרינריה