חזה נפוח?

דיון מתוך פורום  וטרינריה

29/01/2020 | 19:37 | מאת: אבי

שלום כלבה פינצ׳רית מעורבת עוד מעט בת 12. משום מה נראה לי שהחזה שלה גדול יחסית ביחס לגוף. לפני כשלוש שנים עברה ניתוח הרניה סרעפתית עקב דריסה. בדיקות דם תקינות, כשהיא נושמת הצלעות בולטות. אנסה לצרף תמונה. תודה מראש!

על מנת לתת מענה מקצועי ואחראי לשאלתך יש לבדוק את הכלבה. מציע שתפנו לבדיקה של רופא וטרינר בסוגייה זו.

30/01/2020 | 19:48 | מאת: אבי

אהלן ותודה שוב. אמרתי את זה לוטרינר והוא אמר שהיא השמינה. זה הגיוני יחסית לתיאור ממקודם? בכל מקרה הייתי אצל וטרינר הרבה פעמים והוא לא אמר על זה כלום (חשבתי שיש לה נשימה בטנית אבל מסתבר שלא).

מנהלי פורום וטרינריה