הריון של ארנבת ושאלות לגביה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

14/01/2020 | 15:18 | מאת: הריון של ארנבת

מאיזה עד איזה גיל ארנבת יכולה להיכנס להריון ומה זה אומר שהארנבת שלי מתעטשת ומתחילה להנשיר?

שלום רב, ארנבונים הופכים פוריים בגיל מאוד צעיר, של מספר חודשים בלבד (הן זכרים והן נקבות). נקבות פוריות לרוב עד גיל 4 חודשים, זכרים עד גיל מאוחר יותר (6 חודשים ויותר). לעניין התעטשויות ונשירה - יש צורך בבדיקה רפואית על מנת להבין מה מקור הבעיה אם בכלל קיימת, יתכנו גורמים שונים הן להתעטשויות והפרשות מהאף והן לבעיות עור ופרווה. בברכה, עתליה

מנהלי פורום וטרינריה