הארנבת שלי המליטה גורים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

11/01/2020 | 21:39 | מאת: אנדראה

שלשום הפרדתי את הארנבת שלי בונז מהזכר שלי סאלי כי הם היו בכלוב בעל רשת במקום נסורת וזה לא התאים. אתמול אחרי הצהרים היא המליטה משהו כמו שמונה גורים חמודים. שמתי עליה שמיכת פלנל נעימה כדי להסתיר את הכלוב מסביבת הבית עם פתח קטן בצד שמשם אני מביאה לה ירקות ונכנס קצת אור לא מזיק. היום היא הזיזה כנראה את אחד הגורים לצד של הירקות והתחילה לחפור את הברזלים של הכלוב כמו מטורפת. הגיע לשם אחד הגורים שזז לא הפסקה משאר האחים שלו. אני לא יודעת מה לעשות, האם לגעת ולהזיז אותם חזרה אל השאר או להשאיר אותו שם? בונז אוכלת כרגיל ויושבת לצידם די הרבה והיא נראית רגועה הרבה יותר מאיך שהייתה לצד סאלי בכלוב הגדול. מה גם אחרי הלידה היה לה בית דיי גדול בתוך הכלוב והיא ילדה אותם בחוץ אחרי שהוציאה מהבית את כל הפרווה שאספה לשם. היא התחילה למחוץ אותם כי לא היה לה מקום אז הוצאתי בזהירות את הבית בלי לגעת בשום דבר אחר בכלוב.

אנדראה שלום, במידה והגור נראה במצוקה, ניתן להזיזו ולקרבו ליתר אחיו לשגר.

מנהלי פורום וטרינריה